ADANA / TUFANBEYLİ - Doğanbeyli İlkokulu

Eyl

Okulumuzda 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı için Okul Temsilcisi seçimleri gerçekleştirildi. Okulumuzdaki tüm öğretmenler,öğrenciler ve hizmetlilerimizin de katılımıyla gizli oy ilkesine uyularak seçimimiz tamamlandı. Tüm öğrenci ve öğretmenlerin gözü önünde oylar sayıldı. Sayım sonucunda okulumuzun Kız Okul Temsilcisi 7/A sınıfından Erva Gül ŞAHPAZ olurken Erkek Okul Temsilcimiz ise Metehan ZORCA olarak belirlendi. Öğrencilerimizi tebrik eder görevlerinde başarılar dileriz.

Eyl

Okulumuzda İlköğretim Haftası büyük bir coşku ile kutlandı. Okuluzun 1 ve 2. sınıf öğrencileri hazırlamış oldukları gösteriyi arkadaşlarına sundular. Günün önemi ile ilgili yazı ve şiirler okunarak hafta şölen havasında kutlandı.

Eyl

Dünya İlk Yardım Günü öğrencilerin katılımı ile etkin bir şekilde kutlandı. Öğrencilere ilk yardım ile ilgili bilgiler verildi.